Solle, Figo och briller.

Idag har jag varit helt utslagen av min förkylning. Klockan 4 på kvällen kunde jag äntligen kravla mig ur sängen och ner till duschen. Huvvaligen.
Sedan har jag varit med Sandra. Vi for till Figos hus där Sandras pappa jobbade. Då kom Figos svärfar förbi och guidade oss runt i deras hus. Han sa att han inte brukar låta folk komma in men eftersom vi också va kändisar så gick det för sig. Hehe. Okej, det kanske inte riktigt var så han sa men nästan ;) Sjukt fint var det iaf!! Lampan i köket var verkligen inte att leka med. Typ den snyggaste lampa jag sett. Vi tänkte höra med Figo när han kommer om vi kunde komma över på chips och dip ;) Jag har ju faktiskt träffat han en gång så det ska väl inte vara något problem :)


Figos hus.

Har ju fått mina 2 par glasögon från Specsavers också. 1700 kr för för två par med antireflexbehandling. Riktiga fynd tycker jag!




Nördbrillerna ;)

Passa på! Gratis smyckesrengöring!

Jobbar just nu på Nolia-mässan med att sälja smyckesrengöring och jag undrar hur många gånger jag egentligen har sagt "gratis smyckesrengöring" under dom här dagarna. Det har iaf börjat eka i mitt huvud!

Men men, här kommer en liten uppdatering av vad som hänt mig den senaste tiden:

På semestern for vi till Furuvik och bodde på campingen. Ingen lyxcamping precis men jag överlevde ;)


Campingens rutschkana.


Riktigt snygg militär!


Cool apa!

Sedan var jag ju såklart på laxfestivalen. Jag började kvällen med att gå på reunion-natur-klassfest hos Tobbe och sedan drog vi ner på stan.


Baby och jag.


Anna och Elin.

Mina rosor har även hunnit blivit underbart vackra!




Nu ska jag sova så jag kommer upp till jobbet imorrn. Natt!

RSS 2.0