Den rätte för Rosing.

Finns det nåt bättre program än "Den rätte för Rosing"? Har inte sett nått så underhållande på länge.
Först väljer hon ut ett gäng killar där man tänker "MEN VAD I HELA..!?". Sen väljer hon bort dom som möjligen skulle kunna vara normala. Varje program försöker hennes två bästa gay-kompisar tvinga killarna att bli intresserad av Linda. "Kom igen nu killar, ni är här för Lindas skull." Och Linda förstår ingenting. (ovanligt?) Den enda som i alla fall verkar vilja vara (läs ligga) med henne är killen som skulle kunna vara hennes son.
Vem blir det då?... trumvirvel...
Ja just det, ingen bryr sig. Trodde aldrig det kunde vara så roligt att titta på bortgjorda människor :)
TV5: Jag är så nöjd!

Skadeanmälan x2, innebandy och hår.

De senaste två praktikveckorna har varit ganska intressanta. Har under dessa veckor fått olja i vänster öga som resulterade i läkarbesök och sedan fick jag operationsrester i det andra som resulterade i blodprov. Två skadeanmälningar på två veckor är ganska strongt gjort.

Igår var jag och Robert på innebandy. Dalen mot Storvreta. Storvreta vann ganska överlägset. Det var lite trist men jag hade roligt ändå. Programledaren "Slicket" Vanberg var ju där också :)


www.innebandy.se

Nu är jag iaf brunett igen med nyklippt hår. Blev ingen frisör utan jag klippte och färgade mig själv.. som vanligt ;) haha. Men jag är iaf nöjd! Nu får det vara denna färg ett tag framöver.


"Va bra du suger!"

Nu har jag snart varit på praktiken en vecka och hunnit med en hel del. Vi ska ju mest bara kolla verksamheten och så men i förrgår blev jag uppgraderad minsann!

Då sa sjuksköterskan: Men då kan ju du suga under den här operationen.
Jag nervöst: ehh.. eller så kan jag bara titta på.
Sjuksköterskan: Nemen det är inga problem, du får sterilklä dig och suga.
Jag ännu mer nervöst: okej...?
Så det var bara att göra sig iordning för operation och sedan ställa sig med sugen. Allt gick ju skitbra och jag fick komplimanger för min sugteknik. Haha. Något att skryta med på fester. "Jag har en sjujäkulas sugteknik ska du veta." ;)

Här kommer några bilder från Sundsvallsveckan:

Sussi fyllde 31 år i lördas :) GRATTIS!


Såhär ser Frida ut när man säger åt hon att le :) Haha.


Lille skutt?

Och jaaa, mitt hår är typ oranget. Men det ska förhoppningsvis snart avhjälpas.

SPA i Sundsvall.

Idag har jag, mamma, syster och Frida varit på SPA Södra berget i Sundsvall. Det var riktigt härligt! Höjdpunkten var att först ligga i 40 graders poolen och sedan doppa sig i 10 graders poolen. Då kvicknade kroppen till kan jag meddela ;)
Efter det har vi bara tagit det lugnt. Jag gjorde köttfärssås som fick högsta betyg av Micke. Jag måste ju vara värsta kocken.. med betoning på värsta ;)
Nu ska jag sova så att man orkar med att fara till stan imorrn. Natt!


RSS 2.0