Helgen och back to vardagen.

Jajjemen, nu är det tentaplugg och vardagssysslor som står på agendan. Men jag lovar dig GekåsI WILL BE BACK!
Roberts pappa var på besök då jag kom upp och vi tog en "lugn" hemmakväll med melodifestivalen. När det är melodifestivalen på tv ska man vara tyst och snäll annars kan Kim få ett utbrott. Jag har blivit nekad att komma på fest pga att jag vill att alla ska vara någorlunda tysta när låtarna framförs. Haha. En liten varning om ni vill umgås med mig när melodifestivalen sänds :) Förresten tyckte jag det var synd att BWO bara gick till andra chansen. Den låten var ju skön.

Igår var jag, Robert och hans pappa på seriedrabbning i innebandy i Gammliahallen. Vi visste inte riktigt vad "seriedrabbningen" innebar men vi tänkte att vi kunde ju gå dit och kika vilka lag som spelade. Alltså nå så sött har jag väl aldrig skådat. Spelarna kan inte ha varit mer än 6 år och i princip alla hade innebandyglasögon (sådana som spelarna har för att skydda ögonen). De spelade på fullstor plan och med en riktig domare. Man kan förstå varför Umeå har så många bra innebandylag när de redan i den åldern spelar seriös innebandy.

Mycket spring för dom små benen ;)

Vinkväll och hemresa.

Veckan i Getinge har varit helt okej förutom igår då jag spydde som en gris. Fy farao för vinkvällar. Nykterist javisst är min nya slogan.. som antagligen räcker till nästa helg.
Nu sitter jag iaf på tåget hem till Umeå.


Jag föredrar nog ändå Yoggi ett tag framöver.

Alla hjärtans dag och ankomst till Getinge.

Igår var det alltså alla hjärtans dag. Tänk vad tiden flyger iväg. Jag och Robert har varit tillsammans i 4,5 år nu. Det är galet länge! Men jag hoppas vi ska vara tillsammans för alltid! Eller iaf tills Fonus kommer och hämtar oss ;) hihi. Älskar dig bubben!!

Woman holding heart-shaped flower petal Poster

easyart.se

Nu har jag iaf kommit fram till Getinge och vårt lilla hus. Resan ner var väl... mysig? Hoppade på i Långsele istället för Umeå. På så vis hann jag se melodifestivalen ;) Vet inte riktigt vad jag tycker om finalbidragen. H.E.A.T :s låt var slätstruken men dom får ett plus för att sångaren hade bra röst. Måns låt var väl inte heller någon höjdare. Har iofs aldrig gillat Måns som artist. Drack en del vin och grät till Cookies n Beans så kvällen var helt ok. Tåget gick 00.10. Jag hade bokat underbädden men där låg det någon och sov så jag fick ta översta bädden. Jag somnade efter någon timme och jag är ju verkligen en långsovare så jag låg fortfarande och sov vid 10-tiden på morgonen. Då känner jag något på stjärten.. Men vad tusan tänker jag! Vem pillar mig på stjärten? Då säger damen som legat under mig: Oj! Förlåt! Jag visste inte att någon låg här! Haha. Ingen dålig väckning det :P Nu ska jag fortsätta umgås med gänget. Snart är friden slut då vår sista husmedlem anländer. HUVVA!


Jag, Nina och Anna-Lena på Max (Flygstaden) i Halmstad.

Solskenspromenad och projektarbete.

Oj vilket härligt väder! När solen kommer fram blir man så jävulska lycklig över att man finns till. Det är typ omöjligt att inte bli glad. Jag måste ju säga att det är ganska konstigt att en rund lysande boll kan frammana sådana känslor. Verkligen underligt.. Tog iaf en promenad i solskenet ner till vattnet. Mötte en gubbe som jag trodde skulle våldta mig men som visade sig tycka om solen och svanar. Haha, man får konstiga tankar när man går själv på ensliga stigar :)


Den ensliga stigen ;)


Kommer verkligen sakna havet när vi flyttat :(

Nu blir det projektarbete för hela slanten. Vart tog tiden vägen?

Vad vill ni mig !?!?!

Jag har ännu en gång fått husgäster. Oinbjudna sådana. Jag var helt säker förra gången att jag hade eliminerat allt levande och lite därtill. Men icke. Det jag pratar om är dessa otrevliga småkryp som lagt ägg i min garderobsblomma. VARFÖR JUST I MIN BLOMMA!? Hur som haver reagerade jag en smula kyligare denna gång då jag såg de små vita bollarna i silkestrådar. Förra gången jag såg detta var i somras. Först tänkte jag: Men vad är nu detta som är i min blomma. Så konstigt. Vad kan det vara? Vid en närmare titt ner i krukan ser jag hur det springer runt en massa smådjur. Jag fick panik! Började storgråta, sprang runt och sprätte på armarna som om jag fått dom på mig och ringde mamma. Jäklar vad äcklad jag var. Tog sedan krukan och ställde ut den på altanen, toppfyllde den med vatten och satte fast plastfolie över så att de små jäklarna i min tanke skulle få syrebrist. HAHA. Blomman fick sedan stå ute i en vecka innan jag ens vågade titta på den. När sedan mamma kom och hälsade på tog hon och rengjorde rötterna och bytte jord. Äntligen tänkte jag, nu är dom borta för evigt! Men vilken nit jag gick på. Nu var alltså de små liven tillbaka och jag tänkte: Nu får det fanimej vara nog. Började inte gråta, fick inte panik utan kände mig bara jävligt förbannad. Tog tag i blomman och stoppade ner den i en påse. Bar ut skiten till soprummet och tänkte: Försök att komma tillbaka nu!! Det som är tråkigt med den här händelsen är ju att min stora och fina blomma också är borta och att jag nu har en kruka som gapar tom. Så en ny blomma måste inhandlas och man kan ju säga att plastblommor lockar just nu.

Någon som råkat ut för något liknande eller vet vad det kan ha varit för kryp?

Dööö nån gång!!!

Besök och projektarbete.

I helgen fick jag besök av mamma, syster och Frida. Det var supermysigt! Vi badade i Storsjöhallen på lördagen. Jag och Sussi tävlade i att åka snabbast i rutschkanan och jag vann med starka 662 ;) haha. det va skitskoj! Sedan följde jag med dom hem till Sollefteå då jag har handledning idag i mitt projektarbete. Får se hur det går egentligen. Mitt experiment fungerade inte riktigt som jag tänkt mig. Haha. Aja, på nåt vis måste jag väl få ihop det :)
Nu ska jag ringa Elin och sen fortsätta försöka få ihop arbetet.


Bustjejen Frida :)

RSS 2.0