NOO! Stopp i avloppet.

Haha, nu hände det mig.. huvvaligen. Höll på att städa och hade slängt en del papper i toan. Jag är verkligen toapapperskvinnan. Använder det till allt och lite till ;). Sen skulle jag iaf göra mina behov och glömde att jag stoppat så mycket papper i toan. Nu tänker ni säkert. Hur man nu kan glömma det!? Man tittar väl i toan innan man sätter sig? Men ibland är jag lite tankspridd och då blir det så ;) Haha. Hur som helst blev det stopp.. inte sådär så att det inte alls gick att spola utan att det sakta sjönk undan. Aja, det får jag tacklas med imorgon tänkte jag och gick och duschade. När jag duschat klart och drog upp duschdraperiet vad skådar då mitt öga. HELA RUMMET ÄR VATTENFYLLT!!! Det var ju bara att börja svabba upp skiten. Så resten av natten ägnade jag till att städa och koka vatten för att få bort proppen. Klockan 6 imorse gick jag och la mig med vetskapen om att proppen hade släppt och att badrummet var rent. Hallelulja.



Nu bär det iväg hemåt!!

Leker du bara?

Jag kom ju på att jag glömde berätta om vad som hände när jag fotade min julbelysning. Det var ganska svårt att få en bra bild så jag tog ganska många bilder med både nattblixt och vanlig blixt. Då kommer min granne under mig ut på balkongen och frågar vad i hela friden jag håller på med. Haha! Han trodde väl att jag försökte ta kort på han eller nåt. Jag berätta att jag tog kort på min julbelysning. Då svara han: Jaha, leker du bara.

OH MY GOD säger jag bara! :P


Riktigt svårt att få en bra bild men ni ser ju vart min granne bor iaf ;)

Lägenheten uppsagd och skitföretag!

Jaha, vart ska vi nu ta vägen? Haha.. jaja, det får framtiden utvisa. Kan ju inte bo på "landet" hela livet ;)
Nu ska jag bara njuta av att det snart är jul! Även om julen typ är förstörd. Nee, nu tog jag i.. men jag blir så jäkla förbannad på företag som inte håller vad de lovar.
Jag beställde julklappar från H&M och shopping4net och jag var noga med att beställa innan sista datum för att de skulle hinna fram innan jul. Men tror ni att sakerna hinner fram?! Nejdå, de ursäktar sig så mycket och jag får en jul utan julklappar. Jag kan bli riktigt irriterad på sånna saker. Säg inte att det ska hinna fram om det inte hinner fram för bövelen!!
Tur att jag gick på Ullared så jag fick ihop några julklappar iaf. Ullared rocks ;)


Hem ljuva hem!

Äntligen hemma efter 2 veckors farande. Så himla skönt! Har betalat räkningar, lånat om böcker på bibblan, pyntat lite till och tvättat. Hunnit med mycket denna dag :) Vi har i alla fall finaste julpyntningen av lägenheterna i Obbola nu iaf :P


Syns lite dåligt men det är jäättefint :)

Känner att jag har en del att uppdatera er om så jag börjar med fredagen innan jag for till Getinge. Då var jag på fest hos Linnea och vi skulle sedan gå ut men kvällen slutade istället hos Elin med filmkväll med Will... Smith alltså :)


Så fina vi är :)

Sedan for jag till Getinge och gjorde tenta och fick nästan full pott så det var jag nöjd över. Trodde det skulle bli lika kul att bo ihop som förra gången men jag blev bara på dåligt humör denna gång. Om jag bara hade en fjärrkontroll till en viss människa där jag kunde stänga av ljudet skulle allt vara frid och fröjd. Men man kan väl inte få allt. Tog lite fler bilder på stridshönsen iaf ;)


Kungen med sina undersåtar :)

På vägen hem hoppade jag av i Långsele och for till Sundsvall dagen efter. Familjen skulle ju ha den årliga julshoppingen så det kunde jag ju inte missa. Sedan stannade jag några dagar till hos syster.


Här är syster och Frida på badet.

Igår tog jag bussen upp till Umeå och nu är jag här. Åker troligtvis hem till Solle på tisdag och firar jul. Nu ska jag och Robert titta lite mer på tv och bara ta det lugnt :)

Juligt hemma, tygtavla och lite fler frisyrbilder.

Jajjemen, nu har julen kommit till lägenheten :) Älskar verkligen julen. Den överlägset bästa högtid som någon fötts på. Haha. Här kommer en liten julbild med min fina julstjärna.


Jul jul, strålande jul :)


Sen har jag fått upp min tygtavla också som jag har tillverkat :) Jag blev riktigt nöjd och den passade bra på väggen!


Visst blev den snygg?


Nu har jag lite bättre bilder på min nya frisyr :)


Håret är fortfarande mörkare bak men det är sånt man får ta :)


Och lilla stjärnan fick vara med på ett hörn även här.


Framifrån.

Nu ska jag och Robert fara på Rusta innan han börjar jobba.

Ingen julgala, klippt hår och temafest.

Jag fick inte gå på nån julgala i lördags. Han som vi skulle få biljetterna av hade gett bort våra biljetter! Hur man kan göra det då vi sagt till 2 månader i förväg kan man ju fråga sig.. Inkompetens kallas det.
Men men, vi fick iaf vara med på middagen.. Den var supergod och vinet var inte heller fy skam ;)
Såhär fina var vi kvällen till ära.


Robert gör en "Vart tog våra biljetter vägen?" min. haha

Igår klippte jag mitt hår också.. Jäklar va krångligt det är att klippa baktill när man inte har någon som kan hjälpa till. Men men, jag blev nöjd tills slut. Här ser ni hur kort det blev.


Var bara tvungen att leka med mitt löshår och tog en bild av det också :)

Här är en bild från festen i fredags också. Temat var vit skjorta och svart slips.


Elin följde inte dresscoden. ;)

RSS 2.0