Foppa, Sundsvall och pappsens födelsedag!

Förra veckan var det 3 tuffa dagar på praktiken. 30 h på 3 dagar.. PUH! men det var det värt då jag hann fara och hälsa på syster. På nervägen stannade jag och Robert och åt på den där vägkrogen i Ö-vik bredvid OK/Q8. Denna mumsiga mat beställdes ;)


Ärtsoppa. Mums ;) Pannkakor blev det till efterrätt.


Sedan gick vi lite på stan i Ö-vik och allas vår Foppa dyker upp. Jag har blivit värsta kändisspottaren nu känner jag. Haha. Hade inte ens sett att det var han om inte Robert sagt något. Jag är så värdelös på att känna igen folk. På vägen hem från Ö-vik till Solle satt jag sedan och lekte med kameran och "målade" med ljusen från bilarna. Folk måste ju trott jag va tokig ;)

Men visst blev det tjusigt. Haha :)

På fredagen for jag till Sundsvall med Robert och hans mamma. Vi gick först på Birsta ett tag. Jag köpte ett lysande träd för 399 kr som jag i efterhand lämnade tillbaka då plånboken sa ifrån på skarpen. Men fint var det iaf!

Var finns du nu mitt vackra körsbärsträd? :)

Sedan for jag till Matfors och syster. Där klippte jag Micke. Blev skitsnyggt!! Haha. Denna bild var jag bara tvungen att ta innan allt hår åkte av. Visst är han söt i sin lilla frisyr ;P

Hahaha!

Frida och Krut fick också vara med på bild i den fina mössan som jag köpte åt familjen förra julen ;) Dom är så söta!



Och sen fyllde pappsen år på lördagen! Grattis grattis till honom! Han fick en skjorta av mig som han tyckte var för liten även fast han provat den innan. Helt otroligt egentligen :)
Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa till sängs. Hoppas Robert kommer hem snart så att jag får lite värme i sängen. Det är kalla tider nu gott folk! Gör som Frida och Krut och klä er varmt! :)

10 h arbetsdag och inga sugkarameller..

Idag var jag länge på jobbet. Från klockan 7 på morgonen till klockan 6 på kvällen. Ganska duktigt av mig tycker jag!
Nu sitter Robert och käkar godis och ser på innebandy. Jag blev så besviken när jag öppnade godispåsen. Bara seg-godis! BUH! Och blä för sport på tv.. finns det nå tråkigare! Det enda som är spännande i idrottsväg på tv är friidrott. Så jag är förvisad till datorn istället och då måste jag ju skriva litegranna på min blogg. För som en vis vän sade - "det borde vara förbjudet med blogg om man inte uppdaterar den!" Haha.

Har inte så hemskt mycket mer att säga om min tillvaro just nu utan jag tänkte istället visa lite fler fina bilder från min Getinge vecka. Det var en riktigt rolig vecka det!


Stranden i Tylösand.


Nina och Bente in the sun!


Vår limo ;)


Snygging.. Haha.

Farsdag och fest med gänget.

Tänk att jag fann tid att fara hem till Sollefteå. Behövde nog det känner jag. Har varit så himla stressad över skolan och då flyr jag gärna och gör andra saker.. inte så smart men så blir det alltid.
Hur som helst känns det mycket bättre denna vecka och jag har verkligen mer koll på skolarbetet.
Syster-yster var också hemma i helgen och hon hade tagit med sig Frida och Krut.. Frida är verkligen världens sötaste och goaste tjej!

Jag är sjukt stolt moster till snuppan!

På lördagkväll var det fest med "gänget" hemma hos Anna. Jag gick aldrig ut men klockan blev ändå mycket innan jag kom hem och så blev jag bjuden på en drink (sexa) vid 1-tiden. Ja, det var ju väldigt smart av mig att dricka upp den.. men men.. när spriten går in går vettet ur. Jag mådde som jag förtjänade på farsdag.


Men vi hade iaf roligt ;)

Stress..

Blev ingen praktik för mig på morgonen idag. Kände verkligen att jag behövde ordna upp alla uppgifter och allt som vi har så jag får ta kvällspasset istället. Nu tror jag väl ändå att jag har något sånär humm om vad vi ska göra i alla fall.
Sen så var jag ju ganska off på presidentvalet.. haha.. det är ju imorrn på morgonen som det väljs ;) Och imorrn tror jag inte att jag ska upp lika tidigt.. hehe. men go Obama igen vett jah ;)

Måste bara visa mitt linne som jag köpte för någon vecka sedan. Från H&M och på rea såklart :) Haha, ska jag köpa något som inte är på rea då ska det vara något jag verkligen vill ha. Det känns mycket bättre att lägga ut en mindre slant på saker och att man får handla mer! Pryltokig som jag är.

Bilden blev lite suddig men jag hoppas ni ser va fin den är :)

Halloween och praktik.

Nu var det ett tag sen jag bloggade och detta beror på att jag varit så förbannat trött på kvällarna. Att praktisera är verkligen ingen lätt deal. Man jobbar, kommer hem och äter och innan man vet av det så är man tillbaka på det där jäkla jobbet igen! Vart tar tiden vägen?!?

I helgen var i alla fall mammsen och pappsen här och hälsade på. Det var på tiden att far min tog sig tid att besöka mig. Jag mena.. jag har ju bara bott här i 2,5 år. hehe
P.g.a. besöket blev det inte så väldigt mycket halloween-firande. Jag och mamma delade på en vinflaska och jag hade ju faktiskt köpt en halloweenlampa :)
Nu ska jag sova igen för snart ska man upp.. Jag längtar! Jag blir väl i alla fall en av de första i Sverige som får se hur presidentvalet går :) GO OBAMA!


SCAAARY ;)


Mammsen och pappsen på Coop Forum.


RSS 2.0