Innebandy, paket och lägenhet.

Helgen som varit blev en lugn sådan. På lördagen hängde jag med Elin och på söndagen va jag och kollade på innebandymatch. Sollefteå mot Umeå City. Gick väl inte så förfärligt bra för Sollefteå. 10-4 till City. Men men, dom kan ju glädjas åt att dom vunnit en match denna säsong :)


Älskling in action ;)

Nu har mitt Ellos paket kommit också med mina Bronx skor. Trodde det skulle bli problem att hämta ut paketet som stod i mammas namn men det var bara att visa mitt leg så fick jag ut det direkt! Kanonbra! Tyvärr måste jag skicka tillbaka Bronxskorna då de var olika stora i skaftet och väldigt jobbiga att ta av och på! :( För att vara så dyra skor blev jag besviken. Då kan jag lika gärna gå på skopunkten och köpa 6 par skor ;) Haha! Men fyy så snygga dom är!


www.ellos.se

Nu har vi iaf tackat ja till en lägenhet på Böleäng! Jag kan inte sova på nätterna utan jag tänker bara på hur jag ska inreda! Det är så hiimla fint där. Egen uteplats och allt! Jag vill flytta nu! Det bästa är ju ändå att Elin kommer bo i lägenheten bredvid. Haha. Så jäkla bra :)
Ne, nu ska jag skriva lite till på mitt projektarbete! Hej hopp!

Vackra paket!

Det är så himla kul att slå in fina paket. Hittade tre roliga sidor där det finns exempel på hur man kan göra annorlunda paket. Jättesmart och jättefint! Här hittar ni den ena och sen är det två filmer av wrapartisten Annica Thorberg. Film 1 och film 2.

Foolproof Gift Wrappingbd0607_summer1.jpgbd0607_summer1.jpgbd0607_summer1.jpg
www.marthastewart.com har många extremt vackra paket!

Storhandling på Maxi.

Idag har jag och Robert varit på Ica Maxi och storhandlat för 814 kr! Jisses vad det drog iväg. Men det var som inget onödigt som vi köpte utan bara bra saker så då känns det ändå värt det. Köpte bland annat hårfärg så nu ska jag börja med att ljusfärga det i samma färg som jag använt förut. Det lutade först till att jag skulle ta en annan sort men jag vågade inte riktigt riskera nåt :) Hihi. Stackars Robert tror jag höll på att få ett nervsammanbrott iaf där jag stod och velade bland hårfärgerna. Det är tur att han är snäll och låter mig hållas :) En ny pincett inhandlades också då min gamla på något underligt vis fått ben och dragit sin kos. Det var verkligen behövligt då mina ögonbryn inte blivit noppade på evigheter. Trodde ju att min kära noppare skulle sakna mig efter ett tag och komma tillbaka.. men icke! Min nya noppare var dock inte lika bra som min gamla så jag ger inte upp hoppet om den gamla riktigt än :) COME BACK!


Nu blir det plugg! Ciaooo!

HÅRHJÄLP!

Måste göra något åt håret nu! Jag har utväxt och det är väldigt slitet. Så jag måste färga eller slinga det och jag borde verkligen klippa mig! Men jag måste först höra vilken hårfärg ni tycker att jag passar bäst i och vilken längd?


Bild 1. Kort ljust och uppklippt bak.


Bild 2. Kort halvljust och slingat.


Bild 3. Kort mörkt med ljust längst fram.


Bild 4. Ännu kortare mörkt med ljust framtill.


Bild 5. Tokljus pojkfrisyr :)


Bild 6. Långt halvljust med mörkt under och lugg.


Bild 7. Långt mörkt med lugg.


Bild 8. Långt mörkt.

Projektarbete och stan igen.

Håller på med mitt projektarbete som jag inte riktigt vet vilken rubrik det ska ha. Får fundera lite till. Men det involverar blod och knivar. Haha. låter läskigt va :)


Arbetet handlar dock inte om Chucky ;)

Idag har vi varit i stan igen. Helt sanslöst va ofta vi är där. Men idag har jag faktiskt fått väldigt mycket uträttat. BRA KIM! Men vi blev verkligen lurade i parkeringshuset. Man får stå 2 timmar för 10 kr. Robert fick 10 kr och traskade bort till maskinen. Men maskinen ville inte ta emot en av kronorna. Va visst en gammal krona. Han tänkte att man borde ju iaf få stå lite mer än en timma för 9 kr. När vi tittade på biljetten fick vi stå EN HALVTIMME! Vilket skämt. Men men, jag hann det jag skulle och det var väl egentligen det viktigaste :)


Robert driving the car.

Staden i flera timmar.

Idag har jag varit på stan med Robert hans kompis Jonas. Det brukar alltid vara jag som är seg på stan men idag skulle Jonas skaffa nya skor. Så när vi kom på Stadium var det kört. Jag tror vi var där i 2 h eller nåt. Jag höll på dö av värmeslag! Men Jonas bestämde sig till slut för ett Adidas Good Year och det tyckte jag var ett bra val.


Jag var måttligt road i mina extremt varma kläder!

När vi sedan for hem från stan var Robert bara tvungen att köpa semlor.


Så här glad blev Robert då ;) haha

Jag däremot åt så jag mådde illa. Inte speciellt bra. Nu ska jag spela lite Guitar Hero innan jag sover bort illamåendet. Bye!

Ny partyklänning och pyssel.

Hittade en så cool partyklänning igår på H&M för 49.50:- Sedan fick man ta 2 reavaror och betala för 1 så jag fick 2-pack trosor på köpet också :P Kanske något jag ska ha i helgen om det bli utgång. Klänningen alltså.


Ett par leggings till kanske. haha. Jisses va blek man är :)

Idag så har jag pysslat lite. Gjort ett blomsterarrangemang eller vad man säger och gjort ett ljus. Riktigt nöjd med båda sakerna :) Eller vad tycker ni, Snyggt va?


Blomster. Tyvärr lite ljus bild.


Vart häftiga effekter på ljuset som jag inte riktigt vet hur jag fick till :P

Nu ska vi sova karln min och jag. Tvättid imorgon. Tjaoo!

Snart "hem"resa och fransk manikyr.

Snart ska vi fara hem igen då efter ett lååångt lov. Det är konstigt det där att man säger "fara hem" både till att fara hem till sin lägenhet och att fara hem till mamma och pappa. Kan ju bli vissa missförstånd. Jag har funderat på hur man kan säga på ett bättre sätt men inte kommit på nån bra lösning. Hem1 och hem2 känns ju himla konstigt att säga :) Någon som har ett bra förslag? 

Fransk manikyr är så himla fint och tar typ 2 minuter att måla men ändå kan det kännas jobbigt att göra. Jag tror att det har med att jag vet att jag inte kommer få ha målade naglar i jobbet. Det känns det som onödigt att måla dom då. Men det är ju faktiskt 1 år kvar av utbildningen och därmed ett år kvar tills jag möjligen får ett jobb! Så igår gjorde jag mig fin på naglarna igen :)


H&M sakerna.

Här kommer bilder på några av sakerna ur H&M paketet:


Vit mössa 24:-


Cremevit väska 78:-


Turkos partyväska 64:-


2 par trosor 41:- med matchande BH 49:- Dock var BH:n för liten :(


Turkosa armband som var för stora :( 16 :-

Nykär och H&M paketet.

Jag är nykär... i ett par skor. Alltså dom är så himla sköna och snygga. Men det bästa var att jag hittade dom på rean för 75 kr. Som hittat :)


LOVE LOVE LOVE!!

Och nu har äntligen H&M paketet kommit! Även om det var försenat så blev jag så glad när jag fick öppna det och kolla på alla saker :) Som julafton igen. Man får ju så många saker om man handlar på rean. Jag och rea är verkligen som ler och långhalm! (Yttrycket ler och långhalm fick jag efter en googling veta härstammar från när man förr i tiden gjorde tegel och använde sig av lera och halm som man sammanfogade. Se där, se där :) ) Var bara några grejer som inte var bra och det gjorde inte så mycket då de var så billiga. Lägger in bilder sedan.

Nu ska jag iaf sova. Timmen är sen.

Nervryck under ögat!

Finns det något mer irriterande? Jag sover som en tok (d.v.s mycket) och stressar inte det minsta. Träningen har förvisso legat på is ett tag nu.. det kanske är därför jag straffas. Men jag hatar ju vinter och kyla! På sommaren kan man ju i alla fall gå ut och motionera. Nä fy bubblan, ett löpband måste inhandlas snarast :)

Löpband Silverline 95Ti
Kanske detta som ligger runt 50 000 kr? :P

God Jul och gott nytt år :)

Då var helgdagarna avklarade. Fick en massa julklappar. Inte så många överraskningar dock då jag valt ut de flesta juklapparna själv. Men då slipper man ju i alla fall springa och byta sakerna :) Firade som vanligt med att öppna alla julklappar på morgonen hemma. Ganska konstig tradition men så gör vi i min familj :P Sen var jag hos Robert och hans familj och öppnade lite till. Sen for vi till farmor och hade öppning där också. Här en bild på min fina jacka som jag fick av farmor och mössa och vantar som jag fick av bubben min :)


Kallt i Norrland :)

På juldagen gick jag på Hullsta. Det var faktiskt roligare än väntat :)


Jag och Anna på förfesten.

På nyår va jag hos kusinerna mina och käkade middag. Sedan blev det en till julklappsöppning med Roberts familj eftersom hans bror kommit på besök med barnen. Fick Britney Spears parfym Believe. Den lukta mycket gott! Och Robert fick det han allra mest önskade. Här kommer en bild på det:


Haha. Eller så var det barnens julklappar. Svårt att hålla isär :)

Sedan blev det rusch tillbaka till kusinerna för att skjuta in det nya året. Pappa hade ju köpt några fyrverkeritårtor och det fick man ju inte missa. :)


Klockan 12 på natta. Gott nytt år!!!

RSS 2.0