Michael Jackson är inte död!

Det är klart han inte är! Precis som Elvis lever så måste ju såklart Michael också leva. Så måste det väl vara..?


Trädgårdsarbete är farliga grejer.

När min rabatt började ta mer form av en skog än en rabatt tänkte jag att det vara dags att rensa ogräs. Jag hade ju fått så himla fina smultronblommor också som jag ville spara och ge mer plats. Så därmed dök jag ner i djungeln. Gick himla smidigt tills jag fick tag i en nyponbuskerot som jag bara var tvungen att ta bort. Så jag tog tag i roten och drog med all kraft rakt upp. Roten gick såklart av och jag flög som en vante. När jag försökte återfå balansen sätter jag foten på stenen som inhägnar rabatten och flår min fot. Självklart får jag en chock (som vanligt) när jag ser hud som är lös så jag haltar in till köket och önskar att smärtan ska försvinna innan jag dör! När chocken försvunnit tvättar jag, drar bort huden och sätter på ett Compeed. Sedan går jag ut för att fortsätta mitt arbete. Men vad ser jag! Klantarsle (med betoning på arsle) som jag är har jag efter min luftfärd hamnat med rumpan mitt på smultronblomman som jag skulle rädda. Ironiskt eller. Jag har fått höra att "Ja, det där kan ju bara hända dig." Jag tror jag måste instämma.


Skönt!


Min fina blomma ;(

Vart är sommaren!?

Regn och åter regn.. Stackars dom som har sin semester nu.


Gå ut i finvädret? nää

Imorse (läs inatt) var jag iaf pigg och följde med Robert upp till Skellefteå med lastbilen. Klockan på natten for vi. Rimlig tid att börja jobbet. Sedan har vi sovit en stund och storhandlat. Tänkte inte göra så hemskt mycket mer på den här skitdagen känner jag.


Detta är sommar! Vad är det himlen inte förstår?

Nationaldag och EU-valet.

Idag på vår alldeles egna nationaldag var jag, Anna, Sandra, Carro och Madde ut och åt finmat på Hörnan. Madde tog examen i fredags så vi hade köpt en blomma till deras nya lägenhet. Den uppskattades :) Vi blev sedan bjuden på kladdkaka, jordgubbar och glass hemma hos Madde. Sjukt gott!


På Hörnan.
 

Nyklippt frilla har jag också.

Sedan få ni inte glömma bort att rösta i EU-valet imorgon om ni inte redan gjort det. Orkar ni inte sätta er in politiken, gör några EU-valstest på internet så ni får ett humm om vilket parti som har mest lika åsikter som er själva. Test finns på t.ex. Aftonbladet och DN. Älsklingen är visst sugen på Piratpartiet.

Älsklingen: blir nog pirat för mig

kimpe: jaha, vilka VIKTIGA frågor står dom för?

Älsklingen: jag är noll insatt men tycker att man ska ha rätt att tanka

kimpe: bara en massa snorungar som inte bryr sig ett skit om politik utan som vill ladda hem basshunters låtar helt gratis som röstar på piratpartiet

Älsklingen: samhället är ju liks åt helvete i alla fall

kimpe: jamen då äre ju bra att man kan lyssna på basshunter


Twilight "New Moon".

Den 20 november kommer Twilight "New Moon" på bio. Om man ser trailern verkar den inte vara lika bra som första filmen. Varför skulle t.ex. Edward lämna Bella ensam i skogen när han gjort allt för att skydda henne innan..? Nee, antingen har dom gjort en riktigt risig trailer eller så är filmen inte alls lika bra.
Såg förresten Jasper (från Twilight) i Criminal Minds igår. Han hade också personlighetsklyvning (se förra inlägget). Verkar populärt att ha det.. Kanske något man borde haka på?


Kallt som fan och kurragömma.

Japp, nu var vintern här igen! BURRRR!
Tentan gick iaf klockrent. Good job Kim! Så snart har jag sommarlov.
Såg nyss på "Hide and Seek." Ganska läskig film om man inte sett den förut.. Den handlar om en liten flicka och hennes pappa som bor i ett stort hus. Flickan har en "låtsaskompis" som heter Charlie som hon leker kurragömma med och han dödar både djur och folk. Eftersom ingen sett Charlie så tror alla att flickan har hittat på honom som ett sätt att handskas med att hennes mamma dött. Pappan är hela filmen utom sig av oro men.. har ni inte sett filmen och vill se den.. sluta läsa.
På slutet får man veta att det är pappan som är Charlie! Stackarn hade personlighetsklyvning.  
"Så kan det gå när pappan är två" som jag så snitsigt uttryckte det ;)


http://www.foxmovies.com.au/dvd/hide-seek-347/347/

RSS 2.0