Getinge och Bårarps gård.

Nu är man framme i Getinge efter 18 h resa. SKÖNT! Vi fick skjuts ändå fram till vår hjortfarm på Bårarps gård. Det var snällt av dom. Jag, Bente och Alexandra gick sedan en sightseeing runt markerna. Haha. Vi mötte några engelska stridshöns, såg en massa hjortar och blev blöt om fötterna.

Nu ska vi sova.. Börjar kl 10 imorgon och då ska vi gå 4 km för att komma till lokalen. Men motion är bra har jag hört :)

Bente i fotartagen ;P


Bårarps underbara allé!


Engelska stridshönsen. Hur coola som helst.

Städning och Överskottsbolaget.

Har precis diskat klart vårt berg av disk. Faktiskt ganska irriterande att inte ha en diskmaskin. Livet blir allt lite lättare med en sådan :) Men nu är frågan hur länge vi kommer bo kvar här nu.. Robert får ju visst inte fortsätta på sitt jobb och jobbet han trodde han skulle få äre istället nån jä*la brud som får. WHAT!? Jadu, livet är aldrig rättvist.

Det känns så himla skönt att tentan är över och jag tror nog den gick bra. En fråga var lite konstig men jag tror det var en kuggfråga. Det får vi reda på nästa vecka då vi ska till Getinge :) Kan bli en intressant vecka. Börjar med 18 h resa på lördag. Jippi.


Har inte varit hemma på evigheter känns det som. Saknar mamma, pappa och min puppivalp (som inte är en valp utan en 12-årig schäfer men som alltid kommer vara min lilla valp ;) ) Här en fin bild från i somras som jag hittade på mig och min puppivalp. Haha.



Snart ska jag och Robert fara på Överskottsbolaget och köpa te plus lite mer. Te för 5 kr/st är ju inte dåligt :)

En mycket trevlig helg. Eller?

Helgen gick ju inte som väntat i alla fall. Haha. Håret blev inte så mycket ljusare så det måste jag göra om och när man har en chef som man inte ens får tilltala kan det ju inte gå bra. Uppmuntran och tvåvägskommunikation är kanske något denna person borde testa på. Fast åt andra sidan, som anställd blir man ju alltid mest peppad av gnäll och hot om uppsägning. Eller hur? ;)
Nedu, slita som ett djur och sedan bara få skit.. njaa, jag klarar nog mig :)

Nu sitter jag i alla fall och pluggar in i det sista. Imorrn är det ju tenta! Jisses, nervositeten tilltar.

Här kommer en bild på mig och Elin från den lite trevligare förra helgen :)

Fest hos mig!

Då har man alltså bjudit in döden..

Ja, det sägs ju att om man har ljung (blomman alltså) inomhus bjuder man in döden i huset. Och mina fina krukor som jag skulle sätta upp ute på altanen blev inte så bra som jag tänkt... Finns inget hål i botten på dessa och eftersom jag knappt har något tak över balkongen kommer ju krukorna bli överfulla med vatten om det börjar regna. Inte det smartaste inköpet kanske. Så nu står blommorna i vardagsrummet tills jag köpt en riktig balkonglåda med hål i botten :) Det är tur att jag inte är skrockfull!

Dags att ta itu med pluggandet igen. Tänk att man måste plugga även på helgen. PUH. Sedan blir det hårfärgning då håret blivit mycket mörkare bak efter klippningen.



Fint väder är det iaf idag :)

Tentaplugg och Björn Gustavsson.

Har tenta på tisdag i mikrobiologi (plus lite annat) och jag är ganska less på att plugga nu. Jag har nog pluggat tillräckligt för att klara tentan men jag vill ju att det ska sitta som in i bergen! Imorn blir det mer roligt plugg innan jobb på Corona.

Var förresten en riktigt trevlig helg förra helgen. Hade en liten inflyttningsfest där vi först och främst spelade Guitar Hero hela kvällen. Haha. Det är beroendeframkallande. Mina gamla klasskamrater från lärarutbildningen, Linnea och Emma, som jag inte sett på länge kom. Det var kul! Anna och Elin joinade också lite senare. 
När vi hade spelat klart och bestämt oss för vart vi skulle gå ut for vi in till stan. Men såklart hamnade vi inte där vi hade planerat att hamna :) Utan det blev till slut Rex. Inne på dansgolvet shakade vi järnet och efter en stund joinade Björn Gustavsson och gänget. Emma fick autograf och jag fick en snygg headshot! Sedan tog jag och älsklingen bussen hem.


Denna kväll är däremot lite trist då jag sitter ensam i Obbola och funderar på om det är dags att sova.

Jag tror det.

Första inlägget.

Nu vare klart och betart - Kim har en egen blogg. Hur detta gick till förstår jag nog inte ens själv men på nåt vis drogs jag till detta underliga fenomen.. efter lite påtryckning skall tilläggas. Hur som haver, here I am och jag kommer skriva om allt som händer och inte händer i mitt liv!

RSS 2.0