Födelsedag och synundersökning.

Min födelsedag blev kanon! Jag fick en spikmatta, badrumsmöbler, filmer, vin, lotter och pengar. För pengarna gick jag och köpte en klänning och ett par skor.


Just love them!


My babies ;)

Idag har jag iaf varit på min allra första synundersökning. Den visade att jag har brytningsfel och lite närsynthet. Men det visste jag redan och optikern var så imponerad att jag klurat ut det redan innan jag blivit undersökt :) hehe. Så nu är bara kruxet att hitta ett eller två par glasögon jag vill ha.

Fick förresten mitt myrgift igår. Saken är bara den att myrorna nu verkar ha fattat vinken och dragit sin kos. Vad är det för sätt nu när jag köpt gift och planerat massmord. Jaja, kanelen gjorde visst sitt.

Inte så smart kanske..

Igår skulle jag sätta upp en kalenderplansch kl 10 på kvällen. Eftersom grannarna varit in och klagat en gång när vi borrade klockan 9 på kvällen så kändes det inte som jag ville börja hamra den tiden. Men jag ville ju så gärna ha upp planschen! Smart som jag var kom jag på att jag kunde använda häftstift att trycka fast den med.

Jag superstolt: Älskling, ibland överträffar jag min egen smarthet. Brukar du överträffa din egen smarthet?
Älskling helt inne i datorn: Neee
Jag: Nehe
Jag fortsätter sätta upp planschen och är noga med att den sitter lika högt på båda sidorna trycker fast häftstiften och kliver ner från stolen. Då ser jag att jag satt den alldeles för mycket till vänster.
Jag nedstämd: Älskling...
Älskling: Mmm
Jag fortsatt nedstämd: Ibland överträffar jag min egen dumhet... Brukar du överträffa din egen dumhet?
Älskling: *skratt*

Observera våra födelsedags guldhäftstift med stjärna på ;)

Annat som händer i min lilla bubbla är fortsatt krig mot myrorna som letat sig in i vårt kök. Jag har snart spritt kanel över hela köket. Detta är ju endast i väntan på att mitt gift ska komma med posten, men det är ganska roligt att se hur mycket de avskyr kanel :) Förstår inte ens vad de vill göra i vårt kök. Vi har superrent på golvet, det mesta i skafferiet är i burkar (nu har de ju som tur är inte börjat gå i skafferiet) och vi har väldigt rent i övrigt. Det ser ut som att de planlöst går och letar mat. Hur som haver, dom är ju ganska söta för att vara småkryp och faktiskt VÄLDIGT sega så det är lätt att ta död på dom :) Men jag har upptäckt något som var lite läskigt. Om man råkar missa att krossa hela myran och bara får med sig bakdelen. Då fortsätter framdelen att springa.. huvva ;)

Sedan har jag ju en sån där kallad födelsedag imorgon och mamma, pappa, syster och Frida kommer snart upp för att gratulera. Grattis i förskott till mig själv! Tack!

Det bidde inga smultron...

det bidde jordgubbar! :) haha. Mina bär börjar bli en aning för stora för att vara smultron :)
Jag hittade en bild som togs för några helger sen från ett utdöende släkte. 


De två sista levande exemplaren.

Det är riktigt synd om Sandra. Hon har opererat foten efter att ha slitit av ledband och grejer på en fotbollsmatch. Så stackarn måste ha gips i sommar. Usch och fy. Mår illa när jag tänker på va ont det måste ha gjort! När jag stukade foten på ett fotbollsläger i Holland trodde jag att jag skulle dö av smärtan. Det var absolut den värsta smärta jag har upplevt. Den tog aldrig slut utan fortsatte och fortsatte och fortsatte.. *ryser* Sedan blev foten blå. Jag undrar hur Sandras fot kommer se ut..

Min blåa fot


Sandras blåa fot?

RSS 2.0